WordPress webløsninger

Vi udvikler WordPress webløsninger til blogs, hjemmesider og webshops

typo3
magento webshop
wordpress cms hjemmeside
wordpress woocommerce

WordPress CMS hjemmeside

Om WordPress CMS

WordPress blev lanceret i Maj 2003 og er idag et uhyre populært CMS. I August 2011 blev det opgjort at 22% af samtlige nye websites er WordPress løsninger. Populariteten skyldes især den brugervenlige og flotte administrationsdel.

Administrationsdelen eller “Backend” er der hvor WordPress redaktøren logger ind for at redigere indholdet på hjemmesiden.

Redigering af hjemmesiden foregår online, dvs. det eneste du som redaktør har brug for – er et login og adgang til internettet. Dermed kan du redigere virksomhedens – eller din private hjemmeside hvor som helst i verden.

mobile webløsninger

Brugervenlighed

WordPress er let at arbejde med i det daglige. Det siger mange om lige præcist det system de arbejder med, men når det kommer til WordPress er det faktisk sandt.

I vores WordPress installation får du et overskueligt administrationspanel, som giver dig adgang til at oprette nye emner og artikler, uden du behøver have nogen speciel teknisk baggrund.

Glem alt om koder og lignende, hvis du kan finde rundt i et Word-dokument, kan vi hurtigt lære dig at arbejde med de generelle ting i WordPress. Det tager kun få timer, og du vil blive overrasket over hvor mange muligheder du får adgang til.

Hjemmeside og blog i én løsning

WordPress blev oprindeligt udviklet til blogs. WordPress er så endt som både hjemmeside og blogsystem, hvilket gør at du kan slå to fluer med ét smæk.

Hjemmesidedelen, som mange gange indeholder information om specifikke ting, eksempelvis din organisation eller din virksomhed, er én del af en WordPress installation.

Men samtidig kan du blogge om ting der har relevans til hjemmesidedelen. Bloggen giver dig mulighed for at skrive og få kommentarer fra verden omkring dig. Eftersom Google elsker tekst, giver det dig en ekstra mulighed for at søgemaskineoptimere på emner som har relevans for din hjemmeside, og dermed tiltrække mere trafik.

 

WordPress plugins & søgemaskineoptimering

WordPress plugins

Der er udviklet mange moduler til WordPress, nogle mere populære end andre. 

Hvert modul er i princippet en kode, som omdannes til en speciel funktionalitet på din hjemmeside eller blog. Det kan være en formular, et galleri, en speciel menu, eller integrationer til sociale netværk som eksempelvis Facebook og Twitter.

Fordi WordPress er open source, og fordi så mange udviklere arbejder med systemet til daglig, kommer der hver dag ny funktionalitet til. Den store fordel for dig er at vi ikke skal udvikle funktionalitet fra bunden, men som oftest kan bruge eksisterende moduler, eller vi kan arbejde videre på noget som allerede er opfundet.

Det giver dig fleksibilitet i forhold til fremtiden og det giver dig et omkostningsniveau som er væsentligt lavere end hvis vi skulle starte helt forfra hver gang du ønsker dig, eksempelvis, en ny formular.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er kernen i det at drive en succesfuld hjemmeside eller blog. Med WordPress får du et system, som hvad angår design og funktionalitet, kan tilpasses dine ønsker.

Men det er bare ikke nok. Med en løsning fra Simplex Design får du en hjemmeside som rent teknisk, designmæssigt og funktionalitetsmæssigt er i topklasse. Det giver dig bare ingen besøgende. Derfor skal du arbejde med søgemaskineoptimering, for at gøre dig interessant i søgemaskinernes øjne. Når vi taler om søgemaskiner er det primært Google der er i fokus. 80% af alle danskere som ønsker at købe en vare eller ønsker information generelt, starter med at Google.

Derfor er det vigtigt at din hjemmeside, eller blog, giver dig mulighed for at søgemaskineoptimere på præcist de ord, eller begreber, som du gerne vil findes på. Når du køber en WordPress hjemmeside, eller blog, fra Simplex Design, sørger vi for at den tekniske side af sagen er i orden. Vi lærer dig også hvordan du skal bruge de indbyggede muligheder for søgemaskineoptimering, så du får de bedste resultater.

Design til WordPress

Design og skabeloner

Når det kommer til designet af din nye hjemmeside eller blog, kan vi gøre det på på flere forskellige måder:

  • Vi kan installere et enkelt standarddesign
  • Vi kan installere et allerede eksisterende design i form af en skabelon vi køber
  • Vi kan design og udvikle din hjemmeside fra bunden

Afhængigt af dine ønsker er der flere muligheder. Den absolut billigste, og hurtigste, er at installere WordPress med en af de standardskabeloner der findes på markedet. Det går stærkt og kræver ikke den store indsats fra vores side – og er dermed billigt.

Vi kan også finde en skabelon til dig. Mange designere, over hele verden, tegner skabeloner til WordPress, skabeloner som kan købes for ganske få hundrede kroner. Vi kan så basere din hjemmeside eller blog på en sådan skabelon, og efterfølgende lave de ændringer som du anser for nødvendige.

Vi kan starte fra 0, på et stykke blankt papir, og designe lige præcis efter dine ønsker. Dette er naturligvis den mest tidskrævende operation, og dermed også den dyreste – men hvis du eksempelvis har et corporate design du vil have visualiseret på hjemmesiden, er det vejen at gå.

Vi rådgiver dig gerne om hvad den bedste løsning er i din situation, send os en mail, eller giv os et ring, så hjælper vi dig videre.

Responsive webdesign

Tiden er løbet fra hjemmesider, blogs og webshops, som ikke kan tilgås fornuftigt fra en smartphone. Tablets er naturligvis også et fokuspunkt, men da tablets vil vise PC-versionen af din hjemmeside, bare nedskaleret, vil de fleste hjemmesider kunne fungere på den type apparat.

Smartphones derimod er noget du virkelig bør have med i dine overvejelser. Rigtig mange, specielt yngre mennesker, benytter udelukkende smartphones når de surfer efter information.

Sørg derfor for at din hjemmeside eller blog, er optimeret til brug på smartphones. I praksis foregår det på den måde, at visse grafiktunge elementer udelades, og de resterende elementer ”stables” på en måde så de også fungerer på en smartphone.

Alle har prøvet at sidde med en hjemmeside, hvor knapperne var mikrosmå, og hvor teksten nærmest er ulæselig med mindre man bruger forstørrelsesglas. Når vi laver din nye løsning tager vi højde for problematikken, og sørger for at din hjemmeside eller blog er responsive, det vil sige at den vises på en brugbar måde på smartphones.

Mangler du hjælp til et projekt?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!