E-handelsløsninger

Brugervenlige og mobil optimerede e-handelsløsninger til erhvervslivet.

typo3
magento webshop
wordpress cms hjemmeside
wordpress woocommerce

Magento Webshop

Magento Webshop

Magento er med rette blevet et meget populært system indenfor e-handel. En standardinstallation giver dig en lang række muligheder. Med en Magento Webshop som værktøj kan vi i fælleskab sammensætte en løsning, der matcher dine behov.

Mulighederne er mange. Du har bl.a. mulighed for at oprettet et ubegrænset antal produkter. Stor designfrihed, du kan vælge mellem et skabelonbaseret design, eller et unikt udviklet design. Derudover byder systemet på lagerstyring, ordreoversigt, flere sprog og valutaer, søgefunktionalitet og meget mere.

 

magento-product

Magento administration

Magento’s administrationssystem gør det nemt at håndtere produkter. Produkterne oprettes i et varekatalog, hvor du har mulighed for at indtaste beskrivelse, vægt, lagerstatus, pris, uploade billeder og meget mere.

I administrationssystemet kan du også håndtere ordrer, udsende nyhedsbrev, oprette rabatter, kundegrupper og osv. Magento giver dig også mulighed for at lave integration til forskellige økonomisystemer, bl.a. e-conomic.

Design muligheder

Afhængigt af dit budget, så har du med Magento mulighed for skabelon baseret eller unikt design. Med et skabelon baseret design vælges en skabelon som vi tilretter, så den matcher din virksomheds farver, skrifttyper og anden grafik. Ved unikt design starter vi fra bunden med at udarbejde skitser og wireframes. Derefter går vi videre til selve design processen, hvor vi lytter og tager hensyn til dine ønsker.

WooCommerce Webshop

WordPress WooCommerce Webshop

WooCommerce er blevet populært alternativ til systemer som eksempelvis Magento. WooCommerce er rent funktionalitetsmæssigt måske ikke så avanceret som Magento, men systemet vil dog kunne tilfredsstille de flestes behov.

WooCommerce er et plugin til det meget udbredte Content Management System WordPress. Systemet har et brugervenligt administrationssystem og der findes adskillige plugins, således webshoppens funktionalitet kan udvides.

woocommerce_theme

WooCommerce administration

WooCommerce er bygget på WordPress. Dvs. hvis du allerede kender WordPress, så vil du opleve samme funktioner og brugervenlighed, som du har været vant til, blot med et ekstra shopping modul.

Systemet giver dig mulighed for at oprette forskellige typer af produkter, f.eks. virtuelle produkter, medlemsskaber og naturligvis fysiske produkter.

Som med Magento kan du også håndtere ordrer, udsende nyhedsbrev, oprette rabatter, kundegrupper og osv. Skulle du have behov for at udvide din webshop, så er der rig mulighed for det med diverse plugins.

Design muligheder

Afhængigt af dine ønsker er der flere muligheder. Den absolut billigste, og hurtigste, er at installere WordPress med en af de standardskabeloner der findes på markedet. Det går stærkt og kræver ikke den store indsats fra vores side – og er dermed billigt.

Vi kan også starte fra bunden via skitser og wireframes og udarbejde et unikt design som matcher lige præcis dine ønsker. Dette er naturligvis den mest tidskrævende operation, og dermed også den dyreste – men hvis du eksempelvis har et corporate design du vil have visualiseret på hjemmesiden, så er det vejen at gå.

Webshop startpakker

WooCommerce Startpakke

Kr. 8.995,-
 • Skabelon baseret design
 • Opsætning af betalingsgateway
 • Responsive / Mobil optimeret
 • Opsætning til 1 sprog DK eller UK
 • Moms opsætning
 • Opsætning af 5 demo produkter
 • Opsætning af simpel fragtberegner
 • Implementering af Google Analytics

Magento Startpakke

Kr. 19.995,-
 • Skabelon baseret design
 • Opsætning af betalingsgateway
 • Responsive / Mobil optimeret
 • Opsætning til 1 sprog DK eller UK
 • Moms opsætning
 • Opsætning af 5 demo produkter
 • Opsætning af simpel fragtberegner
 • Implementering af Google Analytics

Alle priser er ekskl. moms

Mangler du hjælp til et projekt?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!