Brugervenligt webdesign

Vort designmæssige fokus er at skabe en virtuel identitet,
som matcher vores kunders profil.

typo3
magento webshop
wordpress cms hjemmeside
wordpress woocommerce

Webdesign

Webdesign med stil

Vort designmæssige fokus er at skabe en virtuel identitet, som matcher vores kunders profil. Et brugervenligt og troværdigt design kan være med til at skille dig ud blandt konkurrenterne.

Hjemmesidens design er firmaets ansigt udaftil. Vi har derfor fokus på, at designet afspejler firmaets værdier, samt at hjemmesiden virker troværdig for kunder og samarbejdspartnere.

Vi har flere års erfaring med design til hjemmesider og webshops. I designfasen slippes de kreative krafter løs, og vi stopper ikke før du er tilfreds.

Måske har du allerede en eksisterende hjemmeside eller webshop, som trænger til et designløft. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

mobile webløsninger
visuel identitet

Visuel identitet

Visuel identitet er et ofte overset element blandt mindre virksomheder. Det er vigtigt at der er en rød tråd gennem virksomhedens markedsføringsmateriale lige fra det trykte materiale til det digitale.

Virksomhedens værdigrundlag skal kunne genkendes, når kunden kigger på et website, brochure eller brevpapir. Denne manifestation af virksomhedens identitet skaber sammenhæng mellem mellem visuel identitet og kvaliteten på virksomhedens produkter.

Et godt design skaber helhed i din kommunikation. Forstærker budskabet af signalværdien og dit produkt vil fremstå som ønsket. Valg af design, typografi, farver og format er afgørende for en ordentlig præsentation af et produkt eller af en kampagne.

Responsive webdesign

Ved at optimere til mobile enheder, er du medvirkende til at styrke interessen hos de mobile brugere. Rent praktisk foregår det ved at hjemmesidens kode, evt. grafik rettes og optimeres, således hjemmesiden ses tydeligt på mobile enheder.

Med Responsive webdesign, er det muligt kun at have én version af hjemmesiden, som automatisk tilpasser sig skærmen på pc, tablet eller smartphone.

Udover de åbenlyse fordele ved at optimere til mobilenheder, så er der endnu en væsentlig grund til at optimere. Google straffer nemlig websites, der ikke er mobil optimeret. Dvs. sider der ikke er mobil optimeret får en dårligere ranking, og kan dermed potentielt gå glip af en masse trafik til hjemmesiden.

responsive webdesign

Mangler du hjælp til et projekt?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!