Priser og services på hjemmeside optimering

Oplev fordelene ved at leje en webmedarbejder. Vores opgave er at sørge for, at din hjemmeside er optimeret og i topform på alle områder. Ved at benytte os, slipper du for evt.  bekymringer ved at ansætte en medarbejder.

Lej en webmedarbejder og lad os
klare din hjemmeside optimering

Gennemsigtige løsninger til en fair pris. Vi overtager opgaver inden for SEO, design, PPC-annoncering, optimering af hjemmeside, drift og vedligeholdelse. Her kan du se priseksempler på vores ydelser, som kan sammensættes efter ønske. Vi laver gerne en individuel sammensætning, der er tilpasset dine behov.

Google Ads

Google Ads / Facebook Ads

Vi tager os af dine Google og Facebook Ads-kampagner. 

Opsætning af nye kampagner, optimering af eksisterende kampagner samt opsætning af tracking og konverteringsmål.

Søgemaskineoptimering

Vores søgemaskineoptimering er en omfattende digital markedsføringsstrategi, der hjælper dit websted med at få en højere placering i søgemaskinerne.

seo
people-inside-room

Sociale medier

Vi hjælper med at opdatere jeres kanaler med friskt og relevant indhold på de sociale medier som Facebook, LinkedIn og Instagram.

E-commerce manager

Vi er her for at hjælpe dig med at få din onlineforretning til at vokse. Uanset om du har brug for hjælp til produktoprettelse, udsendelse af nyhedsbreve, tekst og grafik eller bare almindelig vedligeholdelse.

e-commerce-manager
online forretning

Hjemmeside optimering betyder vækst og værdi

Skal vi hjælpe dig med at skabe vækst online? Vi tager udgangspunkt i dine behov, så har du særligt ønske, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.