Mobile webløsninger

Optimering af hjemmesider til visning på desktop, tablets og smartphone.

typo3
magento webshop
wordpress cms hjemmeside
wordpress woocommerce

Webløsninger optimeret til mobil

Responsive webdesign

Ved at optimere til mobile enheder, er du medvirkende til at styrke interessen hos de mobile brugere. Rent praktisk foregår det ved at hjemmesidens kode, evt. grafik rettes og optimeres, således hjemmesiden ses tydeligt på mobile enheder.

Med Responsive webdesign, er det muligt kun at have én version af hjemmesiden, som automatisk tilpasser sig skærmen på pc, tablet eller smartphone.

Pt. har ca. hver anden dansker en smartphone. Antallet af danskere med en smartphone vil højst sandsynligt stige med tiden. Med en smartphone eller tablet ved hånden kan brugerne nemt og bekvemt gå på nettet.

Da andelen af mobile brugere er støt stigende, bør der også tages højde for disse brugere. Skal du have udviklet en ny hjemmeside, kan vi fra starten tage højde for de mobile brugere, når vi designer og udvikler din hjemmeside.

responsive webdesign

Hvorfor optimere til mobil enheder?

Forøg din indtjening

Gør dine besøgende til dine kunder. Hvad enten det drejer sig om e-handel eller en alm. firma præsentation, så giv de besøgende en god oplevelse, så de får et godt indtryk af jeres firma. Undersøgelser viser at ca. 67% af brugerne, er villige til at købe online via en mobil enhed.

Forbedre SEO ranking

Google har nu igennem længere tid “straffet” hjemmesider, der ikke er mobil optimeret. Så hvis du vil have din hjemmeside frem i søgeresultaterne, så er en af forudsætninger at hjemmesiden er mobil optimeret. Du kan selv teste, om din hjemmeside er mobilvenlig ved at klikke her.

Responsive design

Fordelen ved responsive design er at designet som udarbejdes, automatisk vil tilpasse sig skærmen, hvad enten det er desktop, tablet eller smartphone. Det er derfor ikke nødvendigt, at udarbejde flere forskellige design versioner af hjemmesiden. Det stiller dog lidt større krav til webleverandøren, da der bl.a. skal testes på mange forskellige enheder.

Hvorfor redesigne et eksisterende website?

Spar tid

Eftersom redesign processen kræver færrere resourcer end udviklingen af et helt nyt website, er dette en økonomisk og tidsbesparende løsning.

Behold funktionalitet

Det kan ligeledes være en fordel at redesigne, såfremt du har en hjemmeside med avanceret funktionalitet samt indhold og du ønsker at bibeholde denne struktur.

SEO venlig

Ift. søgemaskineoptimering kan redesign også være den rigtige løsning. Ved at redesigne kan du beholde hjemmesidens struktur, og dermed ikke miste indeksering i Google.

Priser - mobil optimering

Mobiloptimering

Kr. 4.800,-
 • Optimering af CSS og HTML kode
 • Optimering af 1 stk. forside skabelon
 • Optimering af 1 stk. underside skabelon
 • Kode ændringer
 • Test
 •  

Mobiloptimering & redesign

Kr. 9.000,-
 • Justering af nuværende layout/design
 • Optimering af CSS og HTML kode
 • Optimering af 1 stk. forside skabelon
 • Optimering af 1 stk. underside skabelon
 • Kode ændringer
 • Implementering og test

Alle priser er ekskl. moms

Mangler du hjælp til et projekt?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!