Brugervenlige CMS hjemmesider

Brugervenlige Content Management Systemer til erhvervslivet.

typo3
magento webshop
wordpress cms hjemmeside
wordpress woocommerce

CMS hjemmesider

CMS hjemmesider

Den helt store fordel ved en CMS hjemmeside, er at du selv kan administrere sidens indhold. Du kan oprette, slette, skjule og redigere sider efter behov.

Fordelene ved et CMS er bl.a. også, at det er et skalerbare systemer, som kan udvides efter behov. Med andre ord, når fundamentet er bygget, så kan du senere udvide byggeriet med nogle af de mange tusinde “byggesten” eller moduler der findes.

Systemerne vi arbejder med har flere år på bagen, og det sikrer dig et brugervenligt og driftssikkert system. Redigering af hjemmesiden foregår online, og kender du lidt til Word, så er du allerede nået langt.

Ved udvikling af CMS hjemmesider kodes der efter nyeste standard, således hjemmesiderne er responsive.

cms hjemmeside

WordPress CMS hjemmeside

Om WordPress CMS

WordPress blev lanceret i Maj 2003 og er idag et uhyre populært CMS. I August 2011 blev det opgjort at 22% af samtlige nye websites er WordPress løsninger. Populariteten skyldes især den brugervenlige og flotte administrationsdel.

Administrationsdelen eller “Backend” er der hvor WordPress redaktøren logger ind for at redigere indholdet på hjemmesiden.

Redigering af hjemmesiden foregår online, dvs. det eneste du som redaktør har brug for – er et login og adgang til internettet. Dermed kan du redigere virksomhedens – eller din private hjemmeside hvor som helst i verden.

smart_living_reference

Brugervenlighed

WordPress er let at arbejde med i det daglige. Det siger mange om lige præcist det system de arbejder med, men når det kommer til WordPress er det faktisk sandt.

I vores WordPress installation får du et overskueligt administrationspanel, som giver dig adgang til at oprette nye emner og artikler, uden du behøver have nogen speciel teknisk baggrund.

Glem alt om koder og lignende, hvis du kan finde rundt i et Word-dokument, kan vi hurtigt lære dig at arbejde med de generelle ting i WordPress. Det tager kun få timer, og du vil blive overrasket over hvor mange muligheder du får adgang til.

Hjemmeside og blog i én løsning

WordPress blev oprindeligt udviklet til blogs. WordPress er så endt som både hjemmeside og blogsystem, hvilket gør at du kan slå to fluer med ét smæk.

Hjemmesidedelen, som mange gange indeholder information om specifikke ting, eksempelvis din organisation eller din virksomhed, er én del af en WordPress installation.

Men samtidig kan du blogge om ting der har relevans til hjemmesidedelen. Bloggen giver dig mulighed for at skrive og få kommentarer fra verden omkring dig. Eftersom Google elsker tekst, giver det dig en ekstra mulighed for at søgemaskineoptimere på emner som har relevans for din hjemmeside, og dermed tiltrække mere trafik.

 

TYPO3 CMS hjemmeside

Om TYPO3 CMS

TYPO3 er et Dansk udviklet Open Source CMS som er blevet meget populært og som har bredt sig til hele verden. TYPO3 bliver anvendt af store virksomheder som Ford, Airfrance, Telekom, Lufthansa, Porsche og Omega for blot at nævne nogle få eksempler.

Med en TYPO3 CMS hjemmeside har du mulighed for at styre alt alt indhold på hjemmesiden. Opret sider, nyheder, tidsstyring for visning af sider, fil upload og meget mere. Med en TYPO3 webløsning har du uanede muligheder for at udvide hjemmesiden efter behov. Der findes tusindvis af såkaldte extensions som kan kobles på webløsningen.

TYPO3

Open Source CMS

TYPO3 kan anvendes til både mindre og større websites. Det kræver dog lidt flere resourcer, både hvad angår system opsætning og vedligehold end eksempelvis WordPress. Så vi anbefaler TYPO3 til de lidt størrere webløsninger.

En af fordelene ved TYPO3 er at systemet er skalerbart.  Systemet er opbygget af moduler, hvilket gør det enkelt at tilføje ny funktionalitet.  Da hele systemet er bygget op omkring Open Source, findes der et stort udvalg af moduler. Modulerne er frit tilgængelige via et online-bibliotek.

Ingen licens omkostninger

TYPO3 er som nævnt Open Source. Det er ensbetydende med at softwaren er gratis at downloade og benytte, modsat andre systemer som nemt løber op i mange tusind kr. om året.

Udover den åbenlyse økonomiske fordel, så giver TYPO3 CMS dig også nogle friheder. Du har bl.a. ret til at ændre i softwaren, således systemet bliver optimeret til dine behov. Det vil typisk ikke være muligt i andre mere lukkede og kommercielle systemer.

CMS hjemmeside startpakker

WordPress Startpakke

Kr. 5.995,-
 • Skabelon baseret design
 • Responsive / Mobil optimeret
 • Opsætning af nyhedsarkiv/blog
 • Opsætning til 1 sprog DK eller UK
 • Optimeret til SEO
 • Oprettelse af bruger/redaktør
 • Søgemodul
 • Implementering af Google Analytics

TYPO3 Startpakke

Kr. 9.995,-
 • Skabelon baseret design
 • Responsive / Mobil optimeret
 • Opsætning til 1 sprog DK eller UK
 • Optimeret til SEO
 • Oprettelse af bruger/redaktør
 • Søgemodul
 • Sitemap
 •  Implementering af Google Analytics

Alle priser er ekskl. moms

Mangler du hjælp til et projekt?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!